XWALK

Nu drar det ihop sig till XWALK igen. Utomhus succén från förra året är tillbaka. :) Har fått en del frågor som jag tänkte svara på här och nu..

* Passar xwalk alla?
* Behöver jag va vältränad?
* Hur jobbigt är det?
* Hur ofta ska man köra?
* Va kostar det?
* hur anmäler man sig?
* Hur betalar man?

Förra året hade vi NHL spelare med till några som aldrig hade sprungit ett steg, från långdistanslöpare till dom som föredrar öl och räksallad. Är du skadad på nåt sätt blir det svårt men kan du springa och göra enkla övningar så passar XWALk dig.
Passen läggs upp så det passar precis alla och grupp- ( team ) känslan gör så du orkar mer än du nånsin kunde tro och därefter resultaten. Du kör efter eget tempo och blir peppad och dras med av hela gruppen.

Förra året hade vi en regndag på över hundra pass ( flyt och bra timing? Japp ) , känslan att träna ute är helt underbar, känslan att få grymma resultat har få känt på, känslan att tillhöra ett lag är obeskrivligt och måste upplevas, XWALK tar dig närmare än du nånsin varit.

Tränarna vi väljer ut som kör passen är utvalda för deras kunnande men framförallt för deras personlighet, förmågan att skapa en enorm gruppkänsla och sprida glädje, inspiration och motivation.

I år kommer vi köra två pass i veckan. Kl 18.15-19.15 måndagar och torsdagar. Ett pass i Observatorielunden och ett i Vanadislunden. Via hemsidan XWALK.se kommer du kunna se vart vi är.

PRISER OCH BETALNING?

Nytt för i år är att vi har 10-kort för 1500:- 15-kort för 2000:- och 20-kort för 2500:-

Det är 16 pass till midsommar så vill du va i ditt livs form då så join us. :)

Betalning = anmälning, Ni kan betala mig på Sportlife gym på Västamannagatan 44 där jag befinner mig i stort sätt varje dag mellan 07-20. Kreditkort/betalkort är enda betalningssätt, och när ni betalt så har ni er plats och börjar resan mot nya mål.

FÖRETAG!!

Nytt för i år är att vi också kommer köra mot företag. Vill ni få mer energi, öka teambuildingen, minska sjukskrivningarna så boka XWALK till ert företag! Vi kommer till er. Maila på info@xwalk.se vid intresse och offert.

2.a maj börjar resan sprid till alla ni bryr er om och häng på oss. Ni kommer inte ångra er!!

Vi frågor maila mig eller på info@xwalk.se

PS. Träningsguiden som är en systertidning till Fitness Magazine och kommer ut en gång i kvartalet utsåg nu i April XWALK som bästa och roligaste utomhusträning av 7 andra varianter bla army träning.. Vi är sjukt stolt och glad och tänker bli ännu bättre i år.