Xtrema hjältar!!!

Finns nog fan ( ursäkta franskan ) inte ord för hur impad jag va av dom som kom på vårt XWALK XTREM pass idag i ÅRE. Två dagar fullspäckad med träning, jag trodde ingen skulle komma för ryktet hade gått att även fast XWALK va grymt kul och ett sjukt bra pass så va d väldigt jobbigt, vilket det är men underbart när det är över. Det va helt fullt, 25 bokade och 15 pers på kölista när dom bokade sig innan eventet.. Det kom 12.. :) 12 XTREMA hjältar som tog det sista lilla dom hade kvar efter helgens alla pass.

På väg upp…

Rörlighet, styrka, hållning!!! XWALK levererar kvalité

Energi-Sandy peppar!!

Grym hållningsövning

Grym pojk med grym tisha.. :)

Underbar inställning i sjukt brant backe!!

Efter några pepp-ringar så klarade alla toppen, helt sjukt bra gjort!! nu på väg ner… Tött, nöjd, stolt!! :)

Försökte räkna ut hur brant det va, vi kom fram till ca 22graders lutning.. D är en del…

Det blev snabbt magi i gruppen där en av tjejerna själv tog initiativ till en pepp-ring som vi brukar köra när det är riktigt jävligt, sjukt kul. Underbara människor, glada skratt, kanske nära till tårar ett tag när det va 10m kvar av tott-backens svarta parti. Tack för en underbar timme. Ni gjorde denna fantastiska helg till en perfekt avslutning. Tack!

UNDERBARA MÄNNISKOR!!!

Som sagt TACK!!

1 reaktion på ”Xtrema hjältar!!!”

  1. Hej Andreas! Tack själv för en jätterolig timme. Det var mycket uppför….. Och det är väl som det ska vara i livet- trist när det går utför… Som sagt härlig avslutning på helgen och ett kvitto till mig att jag är grymt stark. Har inte sprungit en gång sedan september och tränat minimalt ( Nåja allt är relativt) Nu är jag så sugen på backträning. Sitter här och analyserar hur jag skulle kunnat presterat bättre i backen och kom fram till att jag skulle kört regelrätt sprättgång istället för att springa. Hoppas få ny chans nästa år. För du och Sandy som sprang som en iller, är väl där?!?!?!!!!!
    Fortsätt brinn för din övertygelse.
    Kramar från målvakten!

Kommentarer inaktiverade.