XTREM XTREM XTREM och super Cecilia!

Så va pass ett avklarat, XWALK XTREM fick en ny dimension, som vanligt som vi är van vid från hemma va det ett fantastiskt gäng, dock lite större än vanligt ca 25 pers för det är konvent, annars brukar vi vilja ha max 15-17 pers för att få max kvalité på passen.

Ska inte avslöja för mycket va vi gjorde för vi har ett pass i morgon men kan säga så mycket att det finns backar i ÅRE om nån hade missa det, och dom suger skiten ur kroppen, men genom att passet är upplagt i intervaller så fick vi återhämta oss mellan stigningarna. Vi ( jag och Sandra ) är sjukt impad av sammanhållningen, viljan, glöden skulle kunna rabbla dom superlativ jag kan , kan faktiskt några fler än grymt, sjukt och fantastisk även om man inte kan tro det ibland :)

Så tack för upplevelsen alla ni och ÅRE!!

Lugnet före stormen…

Så börjar resan mot toppen!!

Helkroppsstyrketräning mitt i passet… Rörlighet, hållning, core, kärlek…

Det är betydligt brantare än du tror!! Jag lovar, fråga min röv.. :)

Mats Rytter VD Fitness Magazine och jag sjukt lyckliga när vi nådde toppen!!

Ja det va ett grymt pass, både otroligt jobbigt men med kvalité och massa glädje. Tack ni som kom.

Sen va det direkt in tog av dom genomblöta skorna och byta strumpor för att lyssna på underbara Cecilia Duberg som höll föreläsning om sömn och återhämtning. Hon är helt fantastisk föreläsare så får du chansen att se och lyssna på henne gör det. Ett par tips jag kan dela med mig från henne är att du kan återhämta dig mentalt genom att ta ut dig fysiskt, och gärna utomhus då kroppen och hjärnan mår mycket bättre av att träna ute, vi känner oss hemma, vi är ju dock djur vi med. Så vad Cecilia egentligen menar är väl…kör XWALK XTREM du med så blir du både vältränad fysiskt, återhämtad mentalt med andra ord du kommer må sjukt bra. Jag kan bara instämma. :) Tack Cecilia för en grym timme.

Nu lunch sen ladda för min föreläsning 14.30..

Ha en fantastisk dag!!!