Vad är NOCCO?

Som ni säkert har märkt har jag inlett ett samarbete med BCAA-drycken NOCCO. Jag har länge rekommenderat BCAA, det vill säga grenade aminosyror, till alla jag tränar.

Innan jag gick in i detta samarbete kollade jag förstås upp produkten och företaget bakom noga, som jag alltid gör. Jag vill kunna stå för mina samarbeten till 100 procent. Jag testade NOCCO på utvalda klienter (och mig själv!) och begärde in den forskning som finns. Det kändes också tryggt att veta att NOCCO utvecklats i nära samarbete med tränare och atleter – det är med andra ord välkänt att grenade aminosyror förbättrar både resultat och återhämtning.

Jag har fått förfrågningar från mängder av kosttillskottsföretag, men har hittills tackat nej för att det inte känts helt rätt i magen. Det gör det nu. NOCCO fungerar verkligen – och smaken är dessutom otrolig god och fräsch. 

Bra mat är alltid grunden, men rätt kosttillskott kan ge det där lilla extra. Ofta behövs en individuell utredning för att få reda på vilka tillskott just du kan behöva och/eller ha nytta av – men BCAA passar i princip alla (utom små barn, gravida och sjuka). Prova gärna NOCCO, och berätta för mig vad du tycker. Drick den före, under och efter träningen – eller ta en iskall burk i solen, som en god drink.

Vill ni veta mer om BCAA och NOCCO gå in på Nocco.se