träning utan action..

.. har aldrig varit min grej. Trots jag gör yogaövningar varje gång jag tränar så funkar inte en yogaklass för mig, är för lite action. Missförstå mig inte nu, jag tycker yoga är grymt men genom att jag älskar sport, är fd elithockeyspelare så gillar jag att göra mål, få poäng, vinna etc . Avslappning och mental träning gör jag hellre utan att träna fysiskt samtidigt. Så därför behövde jag hitta nåt att göra som va utanför gymmet då jag typ bor där men som också inte va klassisk gymträning så nu har jag hittat två grejer. Squash och karate.

Första gången jag spela i mitt liv, grymt kul och jobbigt och det va väldigt bra att spela med nån som va duktig och kunde lära ut. Tack Tobbe.

Och så mitt första karatepass nånsin.. Med Erik Sandström svartbälte och grymt duktig. Dock har han problem med sin rygg så jag hjälper han med hans rygg och han tränar mig i karate.
Har alltid tyckt det varit coolt med karate så d är lite av en dröm som går i uppfyllelse.

måste säga jag va lite orolig med tanke på min bakgrund som hockeyspelare som kanske inte är känd för vara dom rörligaste och def va inte jag det. Tur jag har börjat förstå hur kroppen fungerar efter 14 år som tränare. :)

Men d finns mycket att lära och ser fram emot att utveckla min kropp och själ ännu mer…