Tack SMHI för regn!!!

SÅ, nu har jag och Sandra kört XWALK XTREM MEGA SUPER CHALLENGE eller va vi ska kalla det för, helt klart är att det blir en XWALK utöver det vanliga. Finns ju en del backar här i Åre.. typ… Vi har valt att använda typ en av dom, för allt är en enda stor backe.. :)
Skämt å sido så kommer det bli grymt. Blev ännu mer laddad nu när vi körde och la upp våran timme som körs i morgon mellan 08-09.
TACK SMHI för det regnar ( för det är dom som bestämmer va ?? tänkte väl ) för hade det varit 37 gr och sol hade d blivit lite strul tror jag, kanske lite väl XTREM som vi i XWALK kallar det för.

Här är avslutningen för i morgon kan vi avslöja utan att säga för mycket…

Och lite fokuserad rörlighet efter…

Nu blir det mat sen ska jag förbereda det sista för föreläsningen i morgon kl 14.30-15.30

. ”Funktionellt VS Traditionellt”

Varför välja sida? Är det ena bättre än det andra? Isolera, integrera ? När hur varför ? Dags att sluta fred mellan blocken.

Jag ska försöka på ett enkelt sätt förklara hur kroppen fungerar så man förstår båda sidor. Jag kommer skriva en artikel här snart om hur jag tänker kring ämnet. Jag hoppas och tror att det kommer bli lite sköna tankeställningar och aha-upplevelser för dom som kommer och lyssnar i morgon. Mitt problem är att det bara är en timme, för jag vet att får jag ”feeling” och går lös lite utanför ämnet så går en timme väldigt fort så jag måste va mer förberedd för att hålla mig inom ramen.. Hyfsat i varje fall… :)