Sol, glass och verklighet

Så va jag tillbaka till verkligheten igen efter en underbar helg i åre. :) TACK alla som kom på våra två Xwalk xtrem pass och ni nästan hundra personer som kom på min föreläsning . Och ett stort tack till alla som arrangerat!

Idag började jag som vanligt kl 07 och hunnit med både fotskada, NHL spelare och knäknas. :) och kl 12 har jag som vanligt Fitness magazines chefredaktör Marie Kjellnäs och AD Sofie Lantto. Ett pass jag alltid ser fram emot.

Marie har en tendens att titta på klockan lite snett och tror den är lite mindre så hon hinner mer innan hon ska va just där hon borde.. Så efter nyår i år införde jag STRAFF!! Missar hon tiden med 10 SEK får hon ro roddmaskin hela passet med mig breve med en god kopp svart härligt kaffe. Inga intervaller utan bara tomro i ca 60 min. :)
Hon ha blivit bättre men inte alls bra, så hon har väl fått rott ca 5-7 timmar i år so far.. :)

Men idag fick dom va sen, för idag ställde jag in träningen för dom för dom kört så bra och mycket i helgen och så bjöd jag på en härlig lunch i stället i solen! Och hade lite snack om helgen som va. Det va precis va vi behövde idag. :)

Dom åt en pasta som såg väldigt trevlig ut, fråga aldrig va d va i tyvärr och jag åt en kyckling sallad , med avocado., men det bästa till sist, efter jag bjöd på lunch bjöd tjejerna på efterrätt!!

Glass och kaffe i solen!! Grymt! Så nu laddar vi för ons så får vi se om Marie är i tid lr om roddmaskinen behöver smörjas.. :)

Jag laddar för ett XWALK XTREM pass i kväll 18.15 observatorielunden i solen med massa skön energi från ÅRE!

2 reaktioner på ”Sol, glass och verklighet”

Kommentarer inaktiverade.