Resan har börjat.

Äntligen har utbildningen som jag har velat gå i flera år börjat! GIFT, Gray institute for functional transformation med father of function Gary Gray i spetsen.
Jag överdriver inte om jag säger det är den bästa utbildningen i världen va det gäller kroppens funktion och återställa kroppens funktion vid skada, smärta, obalans etc. Utbildningen är på 40 veckor och jag kommer vara i USA i Mars, Juli och oktober I ca 5 dagar/ gång.
Jag har gått mängder av utbildningar genom åren och läst otroligt mycket och i mitt tycke finns det ingen som förklarar kroppens funktion bättre än Gary. Jag har varit över i USA och pluggat Applied functional science och movement med Gary och hans högre hand Dr Dave Tiberio, jag har gjort ca 60 dvd utbildningar som kallas för Functional video digest series och Fast function så jag vet nivån dom besitter och jag vet att detta år kommer förändra mitt liv för alltid, både som människa och som tränare och från det hoppas kunna hjälpa så många jag kan i framtiden genom utbildningar, föreläsningar och träning. Det är min ”GIFT” till er och jag ska göra allt för att få ut så mycket som möjligt av detta år. Är otroligt laddad och inspirerad!

Vill du läsa mer om Gray institute kolla in

www.grayinstitute.com

20120118-230605.jpg

Jag och Gary i Chicago …