PT Online

Här följer information för dig som vill anlita mig som din PT – online.

Min träningsfilosofi baseras på ett holistiskt tänkande, kroppen sitter som sagt ihop och allt i din vardag spelar in när det kommer till din hälsa. Detta kommer vara utgångspunkten för dig som vill köra med mig som PT – online.

Det jag erbjuder är ett paket med både kost-och träningsprogram för antingen åtta eller tolv veckor. Priserna är följande:

  • 8 veckor – kost-och träningsprogram, 2 495:- inkl. moms

  • 12 veckor – kost-och träningsprogram, 3 290:- inkl. moms

Varför 8 eller 12 veckor?

För varje individ krävs det olika lång tid för att uppnå de resultat som eftersträvas. Jag vill hjälpa mina klienter till en livsstil som kommer fungera resten av livet och en livsstilsförändring tar tid. Det finns inga mirakelkurer på 2-4 veckor med resultat som håller livet ut, inte enligt min erfarenhet, resultat som varar kommer efter hårt jobb, fokusering och kontinuitet.

Efter avslutad period väljer du själv om du vill köpa en ny omgång. Målet är självklart att vår tid tillsammans online har gett dig motivation och kunskap om hur din kropp fungerar optimalt och att du har hittat en livsstil som passar dig!

Kosten?

Med träning kommer man en liten bit på vägen. Kompletterar vi med en optimal kosthållning kommer vi hela vägen i mål. Så enkelt är det. Det går hand i hand och den ena faktorn påverkar den andra i en ständig växelverkan. Min syn på kosten innebär att man äter från alla näringskällor, du kommer alltså att äta både kolhydrater, protein och fetter.

Jag är lite allergisk mot exakta mått, återigen eftersom alla individer är olika, vilket gör att vi prövar oss fram utefter det första kostprogrammet du får. Ibland kan det behövas ökas i mängd på vissa näringskällor, ibland kan vi behöva dra ned. Vi utesluter dock aldrig något helt.
Efter din anmälan och betalning får du ett mail med bland annat en inköpslista med råvaror jag vill att du har hemma.

Hur fungerar själva PT-online?


Du anmäler dig och betalar lätt och smidigt direkt på hemsidan. Du får någon dag efter det ett välkomstmail från mig med instruktioner om vad jag behöver ha in för att kunna utforma ditt optimala kost-och träningsprogram. Du kommer bland annat att få filma dig själv i olika rörelsemönster, föra en kostdagbok under en vecka samt fylla i ett frågeformulär så jag kan lära känna dig lite bättre (WEBCOACH)

Precis som med mina klienter jag träffar på gymmet formuleras sedan kortsiktiga delmål och ett långsiktigt mål. Fokus kommer även här vara att i första steget ta hand om eventuella skador eller obalanser i kroppen, sedan är det upp till dig var du vill lägga ribban. För att kunna träna hemma (eller utomhus eller på ditt egna gym) rekommenderar jag alla mina onlineklienter att införskaffa följande:

  1. Coache’s Eye – ladda ner till din Smartphone
  2. Hopprep
  3. 2 st hantlar á 2-3 kilo
  4. Gummiband med handtag (Tube)
  5. 1 exertube 
  6. TRX eller liknande

Har du inte detta, eller alla delar, kan du enkelt klicka hem en beställning HÄR. Ju mer redskap du har desto mer utmaningar kan vi tackla och mer variation kan läggas in i träningsprogrammet. Variation för mig är nära sammakopplat med att ha roligt och inte känna att det blir samma-lika hela tiden. Och vi ska ha roligt!
Har vi roligt får vi skratta och om man skrattar har man roligare.

Lyssna gärna mer om hur jag tänker kring träning HÄR.När förberedelserna är klara sätter vi igång. Räkna med minst en veckas förberedelser. Du får ditt kost-och träningsprogram med instruktioner om hur du ska utföra varje övning och vad du ska stoppa i dig i kostväg. Filmer på alla övningar som ingår i ditt träningsprogram kommer du tilldelas. Du kör på och återkopplar till mig löpande via mail (WEBCOACH) om du har några frågor och funderingar. Jag svarar så snart jag kan inom 72 timmar. Skickar du ett mail mitt på dagen en veckodag kommer det antagligen ett svar på kvällen samma dag eller kvällen efter.

Om du inte har några frågor, allt är glasklart och det känns bra, kommer jag ändå att checka in med dig kontinuerligt för att höra hur det går. Det ska ju fortfarande var Personlig träning, även om den sker online. Kommunikationen mellan oss är en viktig faktor i hur framgångsrikt denna satsning blir för dig. Den absolut viktigaste faktorn är dock DU. Du kommer att få jobba hårt och fokuserat. Du kommer att vara tvungen att prioritera detta för at uppnå målen du sätter upp för dig själv. På vägen till målet har vi så roligt vi kan och utvecklar ditt kost- och träningsprogram tillsammans. Jag kan hjälpa dig och ge dig verktygen, men du måste göra jobbet.

Så kör bara kööööör!

JA, JAG VILL ANMÄLA MIG