Nytt år nya möjligheter!

2011 va absolut mitt bästa år som tränare. Ska här försöka sammanfatta några av dom saker som hände 2011.
Mina mål som tränare går åt väldigt rätt håll. Ett av mina delmål är att träna så många elitidrottsmän eller blivande stjärnor som jag hinner med, med att hinna med betyder att kunna lägga ner full energi för att ge dom alla verktyg dom behöver för att utvecklas. Det delmålet har verkligen lyckats och hoppas bli ännu bättre 2012.
Hade runt 15 hockeyspelare i somras dom flesta NHL-spelare men även blivande elitserie-/ NHL-spelare. Det va en underbar sommar där jag tog hjälp av superkocken Karl Ljung att utveckla spelarnas matlagning vilket är ett återkommande och otroligt uppskattat inslag.

20120108-211906.jpg

Här ser vi några spelare utanför restaurangen Griffin i Stockholm där vi va i år med Karl.

Sen har jag haft som vanligt många spelare inom olika sporter som behöver rehab. Där har dom flesta kommit från fotbollen, även skidåkare va några. Sen har jag även tränat och tränar väldigt unga blivande tennisspelare som också är otroligt roligt.

Fick även äran att föreläsa och köra två pass på Workout Åre i maj. Föreläste om den nu populära funktionella träningen i relation till den mer traditionella styrketräningen. Och dom verkade gilla det för jag är bjuden tillbaka i år igen och ser verkligen fram emot det.

20120108-221241.jpg

Jag körde tillsammans med Sandra Fagerlund två stycken Xwalk xtrem pass. (www.xwalk.se ) en träningsmetod jag varit med att utvecklat som vi körde i Åres backar, va sjukt tufft men också otroligt kul. Vilken teamkänsla. Tror även dom passen dyker upp i Åre detta år.

20120108-221423.jpg

Vi körde så klart sommar nummer två med XWALK och succén fortsatte. Reportage i bl.a. Expressen och Fitness magazine och många med oss fick otroliga resultat och hoppas få se ännu fler till sommaren.

20120108-222755.jpg

Sen gjorde jag, världens bästa Cecilia Duberg psykolog/ hälsocoach mm och som nämnd ovan Kock Karl Ljung ett event på underbara Trosa Stadshotell och SPA. Där vi ville lära ut om funktionell/skadefri träning med mig, mentalträning/ motivation med Cecilia och matlagningsutbildning med Karl. Vi var ett grymt gäng som hade hela hotellet för oss själva och utvecklade oss i dagarna två. Det va fan helt magiskt!

20120108-225135.jpg

Sedan har jag så klar haft mina motiverade klienter på gymmet varje dag. Och samma som senare år har jag fokuserat mest på rehab av skador. Det har gått otroligt bra och resultaten ger mig sån energi och motivation att kunna fortsätta hjälpa. Jag vet hur det är att ha ont. Värdelöst!
Ju mer jag kan om rehab ju bättre tränare blir jag för alla.
Jag har såklart fortsatt att utbilda mig så fort jag får chansen, läser minst 30 min per dag. Varit på flera bra föreläsningar. Där höjdpunkten va när jag va i Chicago över en weekend och lyssnade på 40 föreläsningar om movement med dom fantastiska människorna från Gray Istitute med father of function Gary Gray i spetsen. Jag hoppas själv stå där på scen och föreläsa inom några år då alla (40) som föreläste har gått GIFT ( Gray institute of functional transformation ) som även jag ser fram emot att börja nästa vecka och blir klar med i oktober! Kan nog säga med dom utbildningarna jag redan gått hos Gray och efter Chicago att GIFT är en av dom absolut bästa utbildningarna i världen ( om inte den bästa ) för att förstå kroppens funktion och återställa dess funktion.

20120108-230945.jpg

( jag och Gary Gray i Chicago )

Sen i slutet av 2011 blev jag även nominerad till årets personliga tränare. Det gjorde mig otroligt stolt och även ännu mer stolt när jag fick veta hur nära jag va att vinna. Men i år vann välförtjänt min käre kompis Seth Ronland och ni kommer säkert se oss ihop framöver. Läs mer om detta i tidigare inlägg här.

2012 då… Ja .. Jag hoppas kunna fortsätta hjälpa och förändra så många människors kroppar och liv jag bara kan. Fortsätta utvecklas och lära. Ser verkligen fram emot GIFT!

Ser fram emot nya grymma samarbeten!

Sen kommer jag och en annan av Sveriges bästa och mest populära tränare ( lite hemligt än) starta en utbildning som kommer inom kort. Den vill ni inte missa. Där ska vi försöka ge er allt vi bara kan för att ni också ska kunna hjälpa och förändra andra .

Hoppas ni haft en underbar jul och nyår och känner ni att ni vill ta träningen till ny nivå? Maila mig,att ni vill bli bäst i världen på din sport ? Maila mig, att ni har ont och vill bli smärtfri? Maila mig eller känner nån annan som vill eller behöver så tveka aldrig att höra av er. Kan inte jag så vet jag vart jag ska skicka er vidare. :)

1 reaktion på ”Nytt år nya möjligheter!”

Kommentarer inaktiverade.