Nu kör vi!!!

God kväll..

Nu är jag tillbaka här och kommer att skriva om underbara Workout Åre som börjar i morgon !!

20120524-224938.jpg

Jag kommer ha en föreläsning på lördag om tre-dimensionell träning och ett träningspass som går hand i hand med min föreläsning. Det är tydligen 150 pers anmäld till föreläsningen och 175 till passet. Jag är otroligt stolt, glad och sjukt laddad och det kommer bli grym kul.
Mitt mål är att kunna väcka en ny tanke om hur kroppen fungerar och hur man kan träna lite mer som kroppen är skapt för att få ut ännu mer av sin träning eller bli av med onödig smärta.
Att träna efter just dina förutsättningar, dina mål, vare sig du vill bli bäst i världen på en idrott eller ha en fungerade smärtfri kropp.

På söndag kör jag och världens bästa Sandra Fagerlund ( som också hjälper mig på passet på lördagen ) det väldigt populära och utmanade Xwalk Xtrem i Åres backar.. Det passet är fullbokat så vi kommer köra skiten ur 30 pers upp på skutan.. :)

I morse 05.45 hade jag mitt eget genrep i Vanadislunden..

20120524-230046.jpg

Jag är redo.. Är ni? :)