NHL-karriärens största motgång: ”Tränaren litade inte på mig”

Viktor Stålberg är en av de NHL-killar som tränar hos mig. Viktor blev intervjuad i HockeySverige.se

”För att komma i så bra form som möjligt och ta revansch nästa säsong har Viktor Stålberg anlitat den personlige tränaren Andreas Öhgren, som bland annat jobbar med Gabriel Landeskog och tidigare lagkamraten i Chicago, Johnny Oduya.
– Jag hade varit sugen på det ett tag nu. Jag har tränat själv och det har gått bra, men ju äldre man blir, desto svårare blir det att motivera sig i sommarträningen. Då är det bra att få hjälp av någon som kan pusha dig det där lilla extra steget. Jag har tagit hjälp av Andreas samtidigt som jag har en kille här i Göteborg, Kristian Skarphagen, som också är med och hjälper till varje dag och ser till att man gör rätt.
– Andreas har ett nytänk där det handlar om hur man ska träna för att vara stark på isen, inte för att ta så tunga knäböj som möjligt. Det tänket köper jag. Jag känner att jag fortfarande kan bli starkare och att jag har mer att ge. Det ska bli spännande att se vad jag kan få ut av det här.”