Movement Symposium i Chicago

Jag har redan från när jag började som PT i stort sätt alltid pluggat från dom som anses som dom bästa i världen men framförallt från dom som jag tycker är både sjukt duktig och som levererar. En av mina mentorer inom framförallt rehab är ”father of function” Gary Gray. En helt fantastisk människa och otroligt kunnig. I januari börjar jag gå deras ettårsutbildning GIFT ( gray institite functional trasformation ) Dom som har gått den är lyrsik och jag hoppas bli detsamma. Så va inte bättre då än att ladda upp med en helg i Chicago och tvådagars symposium om movement.

Det va 40 föreläsningar och två workshops på två dagar. :) Intensivt ? Japp Bra? sjukt bra.

Hjärnan bakom Gray Institute Gary Gray

På 4 dagar hann jag :

åka flygplan i 18tim + några tim på flygplatser, transfer etc.
va på 40 föreläsningar och två workshops
bodde på två hotell
blev stammis på två restauranger ( pratar man för mycket då? )
Såg en NHL match hemma premiären Chicago-Dallas 5-1
Va på stranden
Gick på stan, shoppade 5-fingers skor ( 2 par )
Va på stranden .
Sova?? Kanske några timmar..

Sen gjorde d inget att det va varmaste helgen i oktober på 18år i Chicago.. :)