Mind body spirit

Så är vi på väg hem. Lämnar Phoenix Arizona, solen, värmen för att komma hem och förhoppningsvis kunna sprida lite värme och energi.
Efter 12 dagar utbildningar så är jag rätt trött mentalt men mår otroligt bra.
Det har varit fantastiskt.
Och det är inte bara all otrolig kunskap, vetenskap vi får ta del av utan minst lika mycket fokus på bli en bättre människa, känna gemenskap med andra som vill åt samma håll och känna att det är fler som bryr sig där ute. Det finns fantastiska människor. Du har dom säkert nära dig. Tänkte dela med mig av några citat från utbildningen om just vänskap:

”Friends are those rare people who ask how you are and then wait for the answer.” – unknown.

”A friend is someone who sees through you and still enjoys the view.” – Unknown

”When the character of a man is not clear to you, look at his friends.” – Japanese Proverb

“We keep our knowledge in our friends.” – Anonymous

“Friendship is a single soul dwelling in two bodies.” – Aristotle quotes

“A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.” – Alan Cohen

”Good friends are like stars…You don’t always see them, but you know they are always there” – Anonymous

”People come into your life for a reason, a season or a lifetime.

When you know which one it is, you will know what to do for that person.

Det handlar inte bara om att träna muskler, fixa skador, gå ner i vikt, gå upp i vikt utan minst lika mycket om inte mycket mer handlar om hur vi mår mentalt. Och vad vore vi då utan dom som är närmast oss. Så hur mycket biomekanik jag har lärt och lär mig på dessa utbildningar så är jag mest glad över hur mycket dom bryr sig om helheten Mind Body Spirit!

20120401-161733.jpg

Tack alla ni som följt mig under denna resa, alla kommentarer , mail , likes mm Det uppskattas verkligen och får mig ännu mer motiverad över att aldrig sluta lära för att kunna ge så mycket som möjligt till så många som möjligt ! Tack.

Andreas