LA, sol, Stormare och lilla jag…

I april förra året va jag i LA hos Peter Stormare i en månad. Vi hade en grym tid ihop med massa träning, NHL hockey, tennis , sol och massa skratt!!Jag hade hjälpt han att bli smärtfri från sitt diskbråck så detta va en uppföljning av det. Jag bodde mycket trevligt hemma hos Peter och hans underbara familj. Ville visa denna lilla film som Stormen själv klippte ihop efter en dag tillsammans i Runyon Canyon som är ett helt magiskt ställe att träna på i LA där också väldigt många tränar.
Det va en fantastisk stämning där bland alla man mötte på vägen upp till toppen och vägen ner. Människor som peppade varann överallt, säga va man vill om USA och amerikanare men en underbar positiv attityd har dom, ytlig lr inte men den är peppande.
Så här är en film av totalt 8 jag tror vi gjorde för hälsolandslaget.
Dom andra filmerna finns på www.hälsolandslaget.se

enjoy.. :)