KUNG JACOB!!

Efter en grym sommarträning tillsammans åkte Josef ( som vi kallar han ) övertill NHL och NY Devils, han räknade med att få spela första året i farmarligan med blev snabbt uppkallad till NHL och sin NHL debut. Josef imponerade på Tränarna och blev kvar tills en oturlig handskada satte stopp för vidare spel.

Jag va där och hälsa på honom i Dec när han skulle möta Mange Pääjärvis Edomonton men fick då sitta på läktaren med Jacob och se matchen. Däremot gjorde då Mattias Tedenby sitt första NHL mål den matchen. :)

Efter matchen va vi ut och käka, jag, Tedenby, Jacob, Henrik Tallinder mfl och fick uppleva när två NHL Spelare ( inga namn ) skulle försöka ställa in en GPS i den halvdyra ( läs sjukt lyxiga ) BMW.n som en av dom ägde. Jag låg ner i baksätet och skratta när dom försökte hitta Manhattan.. :) Vi kom dock framtill slut… 

Sen dess har vi väntat på att Jacobs hand ska läka och att han ska va tillbaka i NHL, vilket han är nu och gjorde sitt första NHL mål igår.

Jacob är en av dom bästa människor jag träffat och kan gå hur långt som helst. Håll utkik efter han, det kommer många fler poäng från hans klubba..

I sommar ska vi lägga in GPS träning i varje pass med. ”hur hittar man till Manhattan” ?? :) 

Tur dom kan lira hockey våra hockeypojkar…. :)

Jacob Josefssons första NHL mål!