Kroppen i 3-D!!

I kväll har jag varit på en föreläsning med Dr David Tiberio från Grayinstitute. Samma institut som jag va och pluggade i Chicago för några veckor sen och samma institut som jag ska gå min drömutbildning ”  GIFT  ” Grayinstitute of functional transformation ” . Applied functional science som dom kallar det.

Det som dom är helt fantastiska på är att förklara hur kroppen fungerar i 3-d, att alla muskler och leder jobbar i 3 plan och bör tränas, rehabbas därefter  och alltid finnas i dina strategier. Om du vill göra skillnad för din klient/patient , jobba med rehab, prehab ( förebyggande ) , bli en bättre tränare, sjukgymnast etc så kan jag varmt rekommendera att du kollar upp Grayinstitute. ( se länk nedan )

 

I kväll handlade föreläsningen om träning, rehab-och förebyggande träning av knän när felet kommer från fot, höft lr bröstrygg för fotbollsspelare. Det va som vanligt otroligt inspirerande och fantastiskt bra. Hade med mig 5 tränare från gymmet som va helt lyrisk efter och jag förstår dom.

Dr Dave in action…

www.grayinstitute.com