Kärlek…

Äntligen nytt år och slut på ledigheter.. Igår va det första passet med Fitness-magazine redaktionen. Chefredaktör Marie och AD Sofie har ju kört med mig i 3,5 år nu ( innan dess så hade dom haft en PT max ett år, så är otroligt stolt att vi fortfarande kan utvecklas ihop ) och Anna-Lena, redaktör, joina in också med sin skoliosrygg i höstas. Så nu är Herreys ( som dom kallar sig själva ) återförenade varje måndag.

20120111-135524.jpg

20120111-140247.jpg

Vi fokuserar på rörlighet/stabiltetsträning för att hålla dom skadefria, ( Sofie som älskar och tävlar i triathlon, läs mer på http://lanttolife.se/ ) smärtfria, ( Anna-Lena som har en rätt kraftig skolios så det är otroligt viktigt att hon får rätt träning för hålla sig smärtfri och fungerande )
Marie har inga speciella problem just nu mer än att hon har bestämt att springa maraton till sommaren. :) hon har väldigt sköna idéer varje pass på hur hon vill ( önskar ) vi ska lägga upp hennes träning. Inget har med att klara av ett maraton att göra.. :)

Fick en underbar kommentar av Sofie i tisdags. Hon sa att många andra triathleter är skadad ofta och faller som käglor en efter en medan Sofie bara fortsätter köra och hon gav mig lite ( ok rätt mycket ) cred att det är våran träning som gör hon klarar dom otroliga påfrestningar det är i triathlon. Blev väldigt glad och stolt.

Glöm inte följa redaktionsbloggen på Fitness-magazines sida www.fitness-magazine.com

Där kan ni läsa deras underbara blogg som är väldigt underhållande och ni får massa bra tips. Jag dyker även upp där varje vecka efter våra pass och ni får massor med övningar.