Inte oskuld längre..

Så var det då över.. Min första första 18- håls runda i mitt liv. Jag kan väl sammanfatta dagen med , fan va underbart och fan vilket helvete.. :)

Att golf är svårt det har jag förstått sen länge, se bara på hur mycket proffsen missar. Att varenda liten grej skulle vara svårt va det ingen som berättat. Finns inget som är lätt med golf PUNKT . Men utmaningar är roliga. Så efter bara ha tränat och swinga min favorit järn 7 i ca två timmar , putta i ca tre timmar , chippa i en timme och med blåsor i händer och träningsvärk i kroppen va det då dags för premiär runda här i Scottsdale Arizona på proffsbanan TPC Champions course. 33 gr varmt ( av bara det är man ju helt slut efter 4 timmar )

20120328-224059.jpg

Efter att värmt upp på ranchen va det dags. Boris filmade första slaget, jag skulle så klart prova driver vilket va halvbegåvat, gick sådär så resten av slagen använde jag järn 7 och 9 .

Det gick ok första 9, blev sjukt hungrig vid 5:an men höll ut och gick första 9 på 55 slag.
Sen en snabblunch, kyckling wrap som så klart hade en peg genom brödet..

20120328-224450.jpg

Sista 9 gick bättre, börja få säkerhet i min favorit klubba och gjorde även mitt FÖRSTA PAR!! Sjukt känsla i kroppen även om jag va arg för jag missa birdie-putten med någon centimeter så var det en helt fantastisk känsla.

Gick runt sista 9 på 48 slag och då totalt 103 slag. Mitt mål va under 400 slag och inte slå av nån klubba.. :) så hålade ur ( som det tydligen heter ) efter 18 hål helt slut fysiskt och mentalt men sjukt nöjd!

20120328-224901.jpg

Nu laddar jag och Boris med tre timmar plugg innan vi kör utbildningen vi är här för ( läs tidigare inlägg ) i morgon från 06.00!
Nu vet jag hur det känns i kroppen efter 18 hål, vet vilka enorma krafter det är och jag vet att denna helg kommer att bli fantastisk för ny kunskap är fantastiskt för ju bättre jag blir på att hjälpa andra till ett bättre liv ju bättre mår jag!!