Idag ryker oskulden!

Som ni vet nu om ni läst tidigare inlägg är jag och Boris Kuzmic i Phoenix Arizona närmare bestämt Scottsdale för att bli först i Europa att bli NIKE Golf performance specialists vilket i sig är rätt coolt.
Där är en av anledningarna till att jag äntligen börjat spelat golf också, inte bara studera, analysera, och räta till biomekaniken i en swing. Som lärare på denna resa har jag ingen mindre än Boris Kuzmic som har jobbat på PGA touren i USA i tre år med bl.a. Vijay Singh, Ernie Els, David Duvall mfl och själv varit proffs.

20120328-081401.jpg

Här är Boris på gymmet vi tränar på i Scottsdale, jag vet det ser ut som en resort och det är brutalt stort inomhus med.

Så idag efter två dagars övningar där dom varit så snälla att jag fått börja med proffs klubbor , proffsbollar och ska spela idag på en PGA bana, då vi bor hemma hos Gabriel Hjertstedt ( som vunnit på USA touren ) och lånat hans grejer.

Det har gått över förväntan, faktiskt så lyckades jag slå Boris på puttningstävling, :) han vann totalt med 2-1 men dock :) sjukt stolt .. Men jävlar va svårt det är att chippa , fick känna på frustration igår när jag inte fattade ..

20120328-084443.jpg

Så idag ryker oskulden för en hel runda, ( om jag nu hinner runt innan det bli mörkt )

20120328-085516.jpg

2 reaktioner på ”Idag ryker oskulden!”

  1. Golfspelare!:) ytterligare nåt att lägga till ditt CV!! Lycka till!!

Kommentarer inaktiverade.