Hur kommer du dit du vill?

För 20 år sen va jag 16 år och hade en väldigt lovande karriär som hockeyspelare, va ordinarie i Timrå IK.s A-lag trots jag inte spelade speciellt mycket. Jag hade det mesta och va väl ansedd som en stor talang. Det jag inte hade va mental styrka som visade sig tydligare och tydligare för varje år som gick och för varje match jag inte fick spela, sen kan man skylla på tränare hit å dit men i slutändan är det ändå upp till mig som människa att klara av att hantera med- och motgångar på bästa sätt utan att ge upp, må dåligt över press etc etc utan kunna fortsätta göra det man älskar och hantera det.

Efter att nu har jobba nu med träning i snart 14 år så vet jag ännu mer nu hur viktigt det mentala är, har du det mentala med dig, finns det inge stopp för hur bra du kan bli eller gräns för va du vill bli eller hur bra du vill må.

Därför tog jag i dag hjälp av min nya vapendragare Cecilia Duberg för att få ännu en nivå av mental träning för mina hockeyspelande klienter. Hon är psykolog, mental coach ( på riktigt ) , prestation-, motivations coach mm mm och grym på detta.

Jag vill mina spelare och klienter bara ska ha det bästa och min kapacitet inom mental träning är begränsad då jag fokuserar mer på det fysiska även om jag har utbildat mig mycket så är Cecilia på en annan nivå.

Idag körde vi för två av världens bästa juniorer som ska ta en plats för första gången i NHL i år, Gabriel Landeskog och Rickard Rakell, en yngre pojklandslagsspelare som siktar mot NHL om 3-4 år, Adam Winborg.
En kille som vet hur det är att missa två år juniorhockey pga skador och fått känna på hur jobbigt mentalt det kan bli men som är på en grym resa uppåt nu mot elitserien och NHL, Alexander Bergman och Daniella Rundqvist som är en av dom bästa hockeytjejerna vi har och ska spela som proffs i Ryssland i år.

Först körde vi i grupp och sen individuellt, vi fick grym feedback efteråt.
Nästa dragning vi kör är för mina 6 spelare som redan är proffs som nu har semester tills i morgon. :)

Jag och Cecilia kommer fortsätta göra massa bra grejer ihop så håll utkik om ni är intresserad av grym balansering av träning för livskvalité dvs både fysisk, psykiskt och grym näringsrik å god mat så klart.. :)

Hörs å ses..

Andreas.

2 reaktioner på ”Hur kommer du dit du vill?”

  1. Heja! Känns ju fantastiskt bra att jag själv har handplockat det bästa teamet – innan det ens fanns ett team :) Stora kramar och förhoppningar inför hösten!

Kommentarer inaktiverade.