Har du ont?

Anledning till att jag har fokusera så mycket på att jobba med skador och elitidrottsmän är framförallt att jag är bara en bra tränare om jag känner mig motiverad och brinner för det jag gör.
Därför har jag jobbat 7-8 år nu med i stort sätt bara hjälpa till med olika problem med kroppen. Ju svårare problem ju roligare tycker jag det är. :) Det står mer utförligt på första sidan och under träningsfilosofi på denna hemsida om hur jag tänker och jobbar.

Därför vill jag bara kort meddela att jag kommer även börja ta emot er som ha ont men inte blivit bra, som precis fått ont och inte vet vart ni ska vända er, ni som haft ont länge och inget verkar hjälpa, och nån som kanske inte ha råd med att gå och få hjälp och alla andra som vill kolla sin kropp.
Jag kommer börja ta emot ( i mån om tid ) på en timmes basis, ( i vanliga fall jobbar jag minst 10 pass ) där du kommer till mig en timme, du har på mail skickat din skade-/ sjukdomshistoria så jag är förberedd och sen ses vi på gymmet och testar igenom din kropp så kan jag därifrån rekommendera dig i rätt riktning, ge dig tips på vad som krävs för bli bättre och kanske kan vi hitta ett samarbete tillsammans. :)

Så hör av dig på andreas@andreaspt.se med dina skadeproblem lr va du vill ha hjälp med så¨återkommer jag så snart jag kan med kostnadsförslag.

Ha ont är värdelöst, jag vet hur det är och fick sluta med det bästa jag visste, hockey, idag är jag smärtfri och inget är bättre än det. Så känner du nån som har ont, har du ont själv tveka inte att höra av dig så ska jag göra mitt allra bästa för att hjälpa dig, er.

/ Andreas