Fredagsmys med fitness-crew…

Äntligen är i här… Trots att det är fantastiskt väder i Stockholm och vi visste det skulle va lite sämre här i Åre så möttes vi av solsken när vi landade kl 09 i Östersund. Ett SAS-plan fullt med laddade, träningssugna livsnjutare kom fram till ett Åre där snön ligger kvar på toppen och hade jag haft en helikopter eller två hade jag lätt åkt skidor idag. :) men men..

Som vanligt blev vi väldigt fint mottagna när vi kom fram till Holiday Club och helt underbara Åre!

 

Efter en grym  fläskfilé lunch så fanns det tid för en skön och behövlig powernap. Eftersom det är så otroligt långa dagar hemma med jobb och plugg så va det skönt att andas norrländsk luft och slumra in. 20 min senare va det dags för reka Åre-skutan inför intervaller och XWALK XTREM på söndag.Visst, Hammarbybacken är jobbig…. men fan.. detta är lite jävligare eller fan,.. riktigt sjukt jobbigt..Tur att Sandra är grym och tar fram tävlingsjävulen i mig. :)

 

Fortfarande lite kaxig där…

Efter 45 min vidriga men sköna ( hur nu det går ihop, men ni fattar ) va det dags för mig att få den stora äran att träna hela Fitness-Magazine crew.

Jag frågade min gode vän och årets PT Seth Ronland om han ville köra med mig och så blev det.

En timme vid vattnet körde vi övningar som kroppen älskar, vi väckte igång proprioceptorerna ( signalerna ) i kroppen , vi öppnade upp höfterna efter dom suttit en hel dag, vi gjorde övningar i alla tre plan där alla fick känna vart dom hade lite begränsningar, några kanske mer än andra…

 

rätt bra läge att träna på… :) i morgon kommer solen med…

 

 

Seth förklarar..

 

 

 

Jag njuter av utsikten…

 

 

Legenden Ove Rytter kör fokuserad inåtrotation…

 

 

Och här har vi hela härliga gänget!!! :)

 

Det va otroliga kul med massa skratt och underbar inställning. Jag tror att dom flesta personliga tränarna i Sverige hade velat byta med mig och Seth denna eftermiddag. Vi är otroliga glada, stolta att dom ville just vi skulle köra med dom.

Nu middag och kanske en kall öl.. :)  Ses i morgon hoppas jag…

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Fredagsmys med fitness-crew…”

 1. Hej Andreas!

  Tack för att du och Seth körde ett pass med Fitness gänget. Jag uppskattar det mycket. Ni kan verkligen er sak, det märks. Vi är stolta att just vi fick se er film och testa ert pass först.
  Jag sitter mest i möten eller med exelblad framför mig på dagarna när redaktionen tränar så det var kul att vara med gänget för en gång skull.
  Det blev en perfekt avslutning efter en hektisk vecka och intensiv konferensdag, inte minst för mig som står vid rodret. Atta vara VD är utmanande,men samtidigt lite ensamt ibland. Man tillhör liksom ingen grupp, men ska finnas för alla.

  Tack för Mintyn. Hur många blev det egentligen? Var sjukt törstig efter 5 minuter på toppturen DAGEN EFTER. Ingen frukost, inget vatten med mig, smart!
  Vaknade 5 min innan det började så jag han knapp klä på mig.

  Du kan inte heller varit helt fräsch eller?

  Hursomhelst. Kul var det och jag vill tacka både dig Seth o Sandra.
  Min 50+ kropp o knopp var lite trött på måndagen kan jag meddela.
  Svårt att ladda om för innebandy o säsongsavslutning på puben.

  I morgon flyttar vi kontoret till Alvik. Ny möjligheter kommer att öppnas och hoppas, att kanske i nya sammanhang, få bjuda er på en Minty, eller två, eller…

  Må bäst,
  Mats Rytter

  1. Tja Mats..

   Tack för dom orden. :) Glädjer mig verkligen. Det är en ära att få förfrågan att köra ett pass med er och jag är övertygad på att många tränare skulle vilja ha fått samma förfrågan.
   Ja det blev en sjukt kul kväll med, och blev ju inte sämre när Sverige vann.. :) Klart det ska firas då..

   Lycka till i Alvik nu och du vet du är välkommen när du vill. Tack för all glädje och värme.

Kommentarer inaktiverade.