Först i Europa!!

Så va jag och Boris först i Europa att bli NG 360 NIKE Golf Performance Specialists Powered by Gray Institute ! :)
Efter 3 månaders plugg samtidigt som vi går den tunga utbildningen GIFT som är klar i november så har jag och Boris lyckats få in denna fantastiska utbildning med .

Utbildad av dom bästa för att bli dom bästa för att träna dom bästa!!

20120330-191509.jpg

Dom två genierna , Father of Function Gary Gray och Dr Dave Tiberio som är bäst i världen på kroppens funktion. Det är inga teorier dom lär ut det är vetenskap, det är inga övningar dom lär ut utan anledningen varför du gör en övning och strategierna bakom.

NIKE Golf kommer satsa hårt på NG 360 och vi vet ju att när NIKE slår på stora trumman händer det saker. Ska bli väldigt intressant .

Jag har i alla fall fått lära mig lite mera om kroppens biomekanik och i synnerhet till en golfswing men jag kommer ha stor nytta av det till alla mina klienter oavsett sport, skada, yrke, kön, ålder mm mm det handlar om att få kroppen att fungera optimalt för va du ska göra, vad än du ska göra.
Kroppen är till för att röra på sig, låt den röra på sig på det sätt som den är gjord till.

20120330-192429.jpg

Nu fortsätter resan i GIFT tills vi är klara i slutet av oktober och fram tills dess hoppas jag kunna hjälpa så många som möjligt på vägen.

Hör av dig om du vill ha min hjälp vare sig det är träning, föreläsning , utbildning , rehab , läs på min sida och om det passar så tveka inte höra av dig!!

Nu ska vi äta en välförtjänt stek… :)

God morgon Sverige !!!

1 reaktion på ”Först i Europa!!”

  1. Grattis gubben!

    Otroligt duktigt gjort, imponerad!
    Fortsätt i den stilen, superbra!
    Lycka till med fortsättningen!

    P o K

Kommentarer inaktiverade.