Det blir alltid som man tänkt sig.

Jag jobbar hela dagarna med att försöka motivera människor till ett bättre liv, få dom att tro på att du kan bli smärtfri trots att ingen annan lyckas och du är less som fan på försöka, eller att hjälpa dom in på rätt spår igen, leva i den goda cirkeln där man äter bra, rör på sig, tränar på egen hand . Det hör gärna ihop det där att om man tränar och rör på sig så börjar man också tänka på vad man äter och man blir automatiskt lite tröttare på kvällen så du sover bättre, blir piggare under dagen och orkar fokusera bättre, tar gärna trapporna i stället för hissen mm mm, i den dålig cirkeln skiter du lätt i att du tar en bulle till em-fikat för du åt ju ändå pommes till lunch så allt är ändå förstört.
Försök hitta nån eller nåt som motiverar dig till att börja leva i den goda cirkeln. Allt blir mycket roligare då. jag lovar.

Ett bra tips att bli motiverad är att läsa en bra motiverande bok. Just nu läser jag Olof Röhlanders första bok ” Det blir alltid som man tänkt sig” Älskar den titeln. Och den boken kan jag varmt rekommendera att läsa. Olof blev 2009 utsedd till årets föreläsare och är flitigt använd som mental tränare / föreläsare.

En rolig sak som säger lite om hur vi tänker i allmänhet är att när boken skrevs, och du googla ”det blir aldrig som man tänkt sig” fick du ca 10 miljoner träffar, medan googla du ”det blir alltid som man tänkt sig” så fick du en träff, titeln på en av Olofs föreläsningar. Stod att läsa i förorden i boken som skrevs av Lars-Eric Uneståhl.
Ironisk. :) visst?

Watch your thoughts – they become words
Watch your words – they become actions
Watch your actions – they become habits
Watch your habits – they become character
Watch your character – it becomes your destiny.

Testa mental styrketräning: träna på säga vad du tycker genom att säga något positivt till minst tre personer du möter i morgon, det du säger ska du också mena.

Lycka till.. Le mer skratta ofta.. :)

Andreas.