Det bästa jag varit med om!

Så var första veckan över. Vi landade i Detroit i onsdag vid lunch, vi möttes av 27 graders värme och strålande solsken . Att från onsdag 17.00 när utbildningen började till idag söndag när jag nu sitter 10 000 meter upp i luften ( vilket i sig är jävligt coolt ) och skriver skulle vara dom absolut bästa fem dagarna i mitt liv när det kommer till utbildning och utveckling av mig som tränare och människa hade jag kanske inte väntat mig.
Att det skulle vara fantastiskt visste jag då vi är inne på 12.e veckan på utbildningen och Gary Gray är överlägsen i världen på kroppens funktion men att det skulle vara en sådan nivå på precis allt , från dom andra likasinnade människor som är med i GIFT 2012 , till dom som utbildar, till upplägget , till glädjen, till seriösiteten ( om det nu är ett ord ), på träningen , på kaffet på allt.

20120326-101555.jpg

Även fast vi otroligt grundligt utbildade på kroppens 3-dimensionella biomekanik, human movement, på manuell ”hands on ” terapi , hur kroppen vetenskapligt fungerar, ( det är alltså ingen teori detta, detta är 35 års forskning om hur kroppen fungerar ) så är jag ändå mer imponerad över hur Gary Gray med familj är som människor. Ni som känner mig vet att jag har Mr Bruce Springsteen som min förebild, en sjukt framgångsrik människa men ändå så otroligt ödmjuk och vill verkligen göra allt för att hjälpa andra, så om The boss är min förebild som människa i privatlivet så är Gary Gray det i mitt yrkesliv. Att på ett så inspirerande sätt dela med sig av hela sin otroliga kunskap för att vi ska bli så bra som möjligt för att kunna hjälpa så många som möjligt är unikt. Ett större hjärta får du leta efter. Jag vet att man kan bli uppjagad efter en ny utbildning, att man tycker att det man lärt sig nu är sanningen till allt och man får veta att så här är det och detta mail kan verka astöntigt, då får det vara så men inget kan stoppa mig för att ha blivit ännu mer inspirerad att hjälpa så många andra jag bara kan genom att lära mig och utveckla mig så bra jag kan.

20120326-102041.jpg

Jag kommer aldrig bli fullärd , jag kommer aldrig komma ens i närheten av att kunna allt men det jag kan lova är att jag kommer göra allt för att lära mig så mycket jag kan.

Nog predikat :)

Igår kväll fick vi äran att gå kolla på Detroit Redwings mot Carolina Hurricanes .

Helt fantastisk match där Carolina ledde med 4-1 och sen vände Redwings till vinst 5-4 . Sjuk stämning och fantastiskt kul. Niclas Kronwall hade fixa biljetter och vi va ut och åt med hans tjej innan matchen som så klart hade hjälpt till och fixat så vi hade grym service . Vi hade VIP-biljetter och träffande spelarna efter matchen.

20120326-101702.jpg

jag och Niklas Kronwall

Som sagt sittervjag nu 10 000 meter uppe i luften på väg mot Phoenix och 30 gr värme.. :)

Här kommer jag och min kära vän och kollega Boris Kuzmic att avsluta våran NG 360 NIKE Golf performance specialist utbildning powered by Gray Institute och vi blir då först i Europa med den titeln. Vilket är rätt coolt :)

Om ni undrar lite hur jag kan skryta så mycket om Gray Gray och hans institute så är det inte bara för han kallas father of function utan att NIKE har för första gången nånsin låtit sin logga vara brevet en annan logga som dom samarbetar med när dom gör NG 360 NIKE Golf Performance specialist Powered by Gray Institute. Att NIKE väljer Gray säger rätt mycket, att dom tillåter Gray Institute att stå breve NIKE loggan för första gången nånsin säger allt!

20120325-214131.jpg

Jag återkommer i veckan med mer info om våra upptåg !

Njut av solen i Sverige , njut av varandra ring upp någon som du verkligen uppskatta och säg det till den. Eller kanske bara ett kort sms. Va vet jag.

9 reaktioner på ”Det bästa jag varit med om!”

 1. Sååå härligt och inspirerande å läsa:) sköt om dej, kram!

 2. Vad kul att läsa, man blir imponerad av ditt engagemang och kunskap! Härliga upplevelser för dig! Jättebra jobbat!
  Lycka till i fortsättningen!

  Kramar från en stolt pappa!
  Just nu på ett hotell i Avesta!

  1. Tack :) det är för jag har världens bästa uppfostran! Jag är stolt för bag har dig som min pappa! Puss

 3. Inspirerande läsning! Känner energin ända ut i fingertopparna och blir taggad till 100%.

  1. Tack tack kompis! Fortsätt den väg du är på väg! Du kommer förändra många liv på vägen!! Kör på!

 4. Härligt jobbat PT! Ser fram emot att få ta del av dina nya kunskaper och glöd!

Kommentarer inaktiverade.