Bästa avslutningen, nu magi i två veckor !

Idag va det sista dagen på gymmet på två veckor ! Flyger 06.25 i morgon via Amsterdam till Detroit Michigan. I Detroit bli vi upphämtad och tar oss till Adrian som ligger ca 45 min utanför Detroit.
Nu väntas ons-sön med dygnet runt utveckling. Jag går en utbildning som utan att överdriva är ( enligt mig ) världens bästa utbildning i hur kroppens biomekanik fungerar 3-dimensionellt.
Hur du får ut max av din kropp, hur din kropp får optimal funktion och vad du gör åt den om den inte fungerar optimalt, är snebelastad, överkompenserad, har ont etc och på snabbast sätt återfå funktion och en smärtfri kropp.

GIFT heter utbildningen som är på 10 månader. Varv vi åker 3 gr till Adrian för GIFT-gatherings.
Det ska tydligen va helt magiskt så ser verkligen fram emot i morgon.

Därifrån flyger jag och min käre kollega Boris Kuzmic till Phoenix Arizona för att bli först i Europa att bli NG 360 NIKE Golf performance specialist powered by Gray institute. Kommer även det bli helt fantastisk och efter 23 timmar föreläsningar, 500 sidor pdf , 10 tentor ( online ) så känns det fantastiskt att ha klara det och nu får avsluta certifieringen i Phoenix.

20120320-235653.jpg

Jag kommer hålla er som vill uppdaterad här på sidan va som händer under dessa två veckor.

Som avslutning idag så fick jag äran att träffa racing-stjärnan Rickard Rydell . Han kom rekommenderad till mig för olika problem i kroppen. Testerna gick utmärkt och jag tror vi hittade orsaken / orsakerna till hans problem. Så jag hoppas och tror vi kommer inleda ett framgångsrikt samarbete .

20120321-000018.jpg

För er som inte visste så älskar jag motorsport och är stort Formel 1 fan. ( läs Ferrari ) så för mig att få hjälpa en av värdens bästa racingförare är stort! Väldigt stort!!

Nu måste jag nog sova. Åker om 4,5 Tim till Arlanda!!