Årets PT

Kan med glädje och stolthet meddela att jag åter igen är nominerad till årets personliga tränare, Guldhjärtat! Och efter att precis ha sammanfattat mitt år hittills i inlägget nedan så vet jag att jag inte kan va mer nöjd än vad jag är med mitt år. Sen är det alltid svårt med tävlingar av detta slag, så jag är väldigt nöjd att blivit bland dom 20 återstående nominerade av totalt 1250.
. Men så klart vill jag vinna :)

Det viktiga är dock för alla i denna bransch är att vi aldrig slutar lära, aldrig sluta utvecklas för att kunna hjälpa bättre. Jag tror inte det kommer räcka med att ”bara” gå en utbildning och sen vara nöjd där.
Att köra skiten ur någon kan nästa vem som helst göra, med eller utan utbildning , men att göra allt i din makt för att ge just den enskilda klienten det just den behöver krävs otroligt mycket mer.
Att alltid kunna svara på varför du gör just den övningen för just den klienten / patienten , just nu

Jag har jobbat i över 15 år som tränare , har utbildat mig otroligt mycket , speciellt dom sista 8-9 åren , jag tycker ändå att jag kan väldigt lite om hur kroppen fungerar, hur man får ut max av varje individ då precis alla är unika. Och ju mer du kan ju mer inser du hur otroligt komplex kroppen är.

Så till alla som är nominerade , inte nominerade , tränare , instruktörer , till alla som jobbar med att hjälpa andra , fortsätt utvecklas, den dagen du tror du kan allt kan du lika gärna lägga av, då har man missa vad allt handlar om !

Årets PT avgörs av 50% röster och 50 % jury. Så tycker ni jag ska vinna så får ni gärna rösta på länken nedan :)

Årets PT

“You don’t get paid for the hour. You get paid for the value you bring to the hour.” Jim Rohn

“The best way to predict your future is to create it.” – Abraham Lincoln

1 reaktion på ”Årets PT”

  1. Har haft problem med ryggen och har inte kunnat träna fullt ut med hans hjälp har ja kunnat träna fullt och han har gett mej massvis med bra tips

Kommentarer inaktiverade.