Årets PT

Ni som undrar hur d gick i årets PT som jag va nominerad till så kan jag stolt berätta att jag tyvärr inte vann men nära va det . Får fortsätta leverera, jobba hårt, fortsätta utvecklas och hjälpa så många jag kan att nå sina mål så kanske jag vinner nästa år. :) Är dock otroligt stolt att jag va nominerad och jag älskar mitt jobb. Tack alla som röstade på mig och för alla fina ord. Ni motiverar mig att vilja bli så bra som möjligt.

Och vinnaren blev Seth Ronland ( www.sethronland.nu ) från Ystad . Jag känner honom och ni kommer se oss jobba ihop i framtiden . Han är väldigt värd att vinna. Otroligt seriös, kunnig, och vi har väldigt lika tänk. Är väldigt glad att han vann nu när inte jag fick göra det. Vi ska även gå en fantastisk utbildning ihop under hela 2012 på distans i USA som kommer utveckla oss ännu mer.
Grattis Seth

20111214-224004.jpg

Seth