apropå att ha ont… :)

Med tanke på mitt inlägg nedan om att ha ont fick jag precis ett mail från en av mina klienter Anders ”mora” Eriksson ( Mora-Nisses barn barn ) som håller på med, ja typ allt som tar en jävla tid och kallas idrott.. :) Typ Vasaloppet där han varit topp 40 som bäst, Sthlm maraton topp 80, vunnit Åre extreme challange två år i rad etc och är brandman, så ni förstår va hans kropp utsätts för. Så en än gång så förstår ni varför jag älskar mitt jobb när man får va med att förändra.
Här är hans ord:

Jag vill bara tacka dig Andreas för att du tar dig tid att hjälpa mig med min sköra kropp. Jag besökt ett antal sjukgymnaster, idrottsläkare, ”mirakelmän” ja till och med veterinärer för att försöka få bukt med mina skador.
Nu behöver jag inte göra det längre, jag vet vart jag ska gå. Visst har det hänt att jag blivit lite fundersam när jag fått någon underlig övning vad den ska vara bra till. Men det är bra, du har verktygen för att laga, underhålla och bygga upp min kropp. Jag litar verkligen på dina kunskaper om vad som är bra för mig. Inte minst, när jag varit på ett pass hos dig är jag inte bara slutkörd, jag är på gott humör också, trots att du är stenhård J
Tack igen!!
Anders Eriksson