6150 bilder…

…och 157 videos och 3 dagars semester blev sommarens facit även om det inte är riktigt över än.
Men vilken sommar, helt magisk. Jag älskar mitt jobb året om då jag får rehabilitera, träna, testa, föreläsa, utbilda, plugga, lära mig saker hela tiden. Men det som är lite roligare än allt annat är att träna elitidrottsmän i synnerhet då hockeyspelare då jag själv ser mig som hockeyspelare än… ja ja jag har inte spelat på 15 år men en gång hockey alltid hockey. :)

Så tänkte dela med mig lite från sommaren med några av spelarna och våra upptåg.. Enjoy…

Började tidiga sommaren med underbara Workout Åre med en föreläsning och två XWALK XTREM pass, det va sjukt kul och inspirerande, ser fram emot nästa år redan ( fast först ser jag fram emot skidor i Åre )

Några av dom underbara kämparna från XTREM i ÅRE…

Sen kom spelarna en efter en och här är lite roligt, lite bra övningar, lite mat lite allt..

Försöker inte bara utbilda mig så mycket jag kan för bli så bra som möjligt för mina klienter försöker även ge dom det bästa inom alla områden, här har jag fixat matlagningskväll med min kära vän och en av sve bästa kockar Karl Ljung. Finns mer att läsa om eventet längre ner i bloggen..

Ser, lär, skrattar och skär.. :)

Daniella Rundqvist blevb den första damhockeyspelaren som va och provade min träning, läs mer om henne och hennes framfart på http://danijelarundqvist.blogspot.com/

Daniella i en grymt svår övn som hon klarar lysande.

Nytt får i år va att jag köpt in slideboard och d visade sig va en grym investering, både för syraträning, rörlighet, styrka, klubbteknik, rehab ja typ allt. Här Fernholm in action

Lite party hanns med i sommar med om än väldigt lite ( detta va enda gången ) Här på Andreas Holmqvists 30-års fest med Engqvist, Krüger, och hulken Tallinder. :)

Vi körde utomhus både i vasaparken, hammarbybacken och en å annan myrmark.. Här Gabbe Landeskog gör sig redo…

…att explodera.

Och när jag jobbar så mycket så mycket på sommaren får barnen hänga med NHL-killarna.. Tycker dom är jättetråkigt.. NOT!! :) här Liam (7 år i foppatofflor ) tävlar mot en av sina stora idoler Magnus Pääjärvi.. Vem som vann?? D blev målfoto men i år vann Mange, nästa år är d revanch.

Har fler nya grymma leksaker i år som underlättar träningen betydligt. Här Johnny Oduya me VIPR. För övrigt så tycker jag ni ska kolla in Johnny i år, han kommer och göra sin bästa säsong nånsin tror jag, vet inte om jag någonsin sett en bättre tränad spelare. Är otroligt impad av hans framsteg sen vi började för 2 somrar sen då han hade stora problem med höft, knän, framförallt rörligheten och obalanserad. Idag är han ett monster, smärtfri, rörlig och sjukt stark.. Se upp.. :)

Jag hann få till EN middag med min bästa kompis Jörgen i sommar och då kom Tallinder ( som hängde på ) på den lysande Idén att vi skulle beställa 1 kg Entrecote VAR… Blev en sjukt trevlig kväll men väldigt mätt, fick i mig i varje fall 700gr. : )

Ibland tränar vi ihop några stycken, här bröderna Rakell, Gabbe Landeskog och Jacob Josefson.

Mer snabbhet utomhus.. här Usain Bergman, Chris och bröderna Rakell

och ibland freakar vi ut helt.. Sjukt kul och sjukt impad av Hockey-zumban.. :)

Och SUCCÈN från förra sommaren XWALK XTREM har i år fortsatt och körts två gr i veckan och vi har haft otroligt kul med fantastiska resultat. Läs mer på XWALK.se

Gjorde en intervju för sommarmagazinet East West Magazine som kommer ut på gotland och på västkusten i 50 000ex.

Har även varit på två SPA, ett på min tre-dagars semester med barnen och det andra va på ett av Sveriges mer kända SPA. Jag passade så klart på att reka dom för framtida jobb/event men inget av dom höll måttet just nu men rykten säger att ombyggnad är på g därav utelämnar jag namnen och ger dom en ny chans.

Håller just nu på att göra ett event tillsammans med underbara hälsopsykologen Cecilia Duberg och en av Sve bästa kockar Karl Ljung. Det kommer mer info snart, ett event man inte bör missa.. :)

Till sist vill jag bara skriva att jag är överstolt att säga att jag nu får äran att träna typ hela Fitness-magazine redaktionen nu när Anna-Lena joinar in från och med nu. Sjukt kul och det kommer bli sjukt bra.
Följ oss på http://fitness-magazine.com/redaktionsbloggen/

Är nästan lika stolt över att berätta att jag kommit in som första och enda tränare på min drömutbildning ”applied functional science” 3-dimentionell biomekanik. 40 veckor på distans i Michigan USA med gurun Father of Function Gary Gray som huvudlärare. Ska bli otroligt kul och sjukt lärorikt.

Det har hänt mer saker och det händer saker hela tiden nu så ska försöka hinna med och hålla er uppdaterad lite mer. Tack för i sommar alla underbara och nu ökar vi!! FOKUS!!

Hörs å ses

Andreas