61 likes…

Skrev på fb igår om att jag hade gjort ett magpass för Fitness-magazins chefredaktör Marie Kjellnäs som hon döpte till bästa magpasset ever, lätt överdrivet kanske men sjukt kul. SÅ! jag skrev att om jag får några likes på fb så skulle vi filma Marie idag när hon tränade och filma övningarna till ”bästa magpasset ever” .
Men Marie la sig i och krävde 66 ( oväntat, hon känner Houkko ) likes, då skulle vi filma. Det blev 61 likes… så det blev inget idag. Jag försökte förklara för henne att jag inte hade skrivit hur många likes som krävdes i texten utan det skrev Marie på kommentarer, men det spelade ingen roll för den hårda chefen på Fitness så ni 61 som ville se filmerna får hålla ut tills måndag så ska vi se om vi lyckas då.

Passet idag fick Marie och Sofie ( AD på fitness ) i stället önska va dom ville göra då jag så klart trodde vi skulle filma grymma magövningar. Det blev ben och rumpfokus med lite magavslutning.

Och efter ca några tusen plåtningar med fitness vilket betyder 40 tusen miljarder provbilder så har dom blivit grym att posa… :)

Så här kommer ett par av övn vi gjorde idag och lite glädje. :)

kul har vi.. :)