2012 året som förändrade mitt liv. Del 2

Ja som en liten fortsättning på mitt inlägg nedan om året som förändrade mitt liv kommer här en liten avslutning av året som del 2 av samma titel. Jag kan börja med att tillägga att det va det bästa året i mitt liv med.

November fortsatt fantastisk där jag höll utbildningar för andra Personliga Tränare dels på hemmaplan,

20130101-200023.jpg

Här tränare från gymmet Body Joy på Värmdö

och ..

20130101-200111.jpg

.. här var jag i väg till Värmland och Sportlife i Årjäng och utbildade fler tränare.

Och när jag var i Årjäng så höll jag också en föreläsning för SISU och Riksidrottsförbundets räkning. Föreläsningen var riktad mot tränare, ledare och aktiva inom alla idrotter och jag kallade föreläsningen för ” Hur tränar du egentligen ”

20130101-200501.jpg

Responsen har varit fantastisk och jag tackar alla för alla fina och uppmuntrande ord. Jag lovar att aldrig sluta lära, aldrig sluta vara nyfiken och jag ska dela med mig så mycket jag kan för att vi ska tillsammans utveckla oss så mycket det bara går, vare sig du jobbar med träning, vill bli bäst i världen på nån idrott, bli smärtfri , må bra eller vad det än må vara så ska vi utveckla och hjälpa varandra till framgång!

Sen blev det ju december och jag hade ju dels äran att få både hålla en föreläsning och en workshop på norra Europas största träningsevent Fitnessfestivalen. Där va jag ju också nominerad till Årets PT och Guldhjärtat.

Jag va för andra året i rad nominerad till årets PT, förra året kom jag tvåa efter min käre vän och numera kollega Seth Ronland.
I år kom jag lite närmare då jag av 1250 nominerade blev delad etta vilket är fantastiskt. Jag var etta hos juryn och trea hos folkets röst vilket jag måste se som magiskt då jag inte har någon stor blogg där jag kan marknadsföra mig, inget företag i ryggen som kan göra kampanj för mig så jag är otroligt stolt att vara 3.a bland rösterna men mest så klart att få vara etta i juryns val.
Jag delade första platsen med vinnaren Jari Ketola som verkligen förtjänade att vinna med att massivt stöd från folket. Det säger mycket om hur omtyckt han är och all respekt för det.

Det som för mig betydde otroligt mycket under helgen va att jag hade överfylld sal under min föreläsning där stolar tog slut så några fick stå upp. Det för mig är ett otroligt stort svar på att det jag gör verkar vara uppskattat och jag är på rätt väg. Tack alla som kom och lyssnade.

20130101-203800.jpg

Så hette föreläsningen …

20130101-203840.jpg

Och workshopen höll jag med min käre vän och också numera kollega Boris Kuzmic

Även här har responsen varit helt fantastisk så tack alla för alla ord och tack för ni kom. Jag hoppas verkligen ni vill fortsätta utveckla er tillsammans med mig , Seth Ronland och Boris Kuzmic i vårt nya bolag Universal Function. Håll koll på oss under 2013.

Och inte nog med det så fick jag även inbjudan att föreläsa på det otroligt prestigefyllda eventet
NIKE BLAST som går av stapeln 2-3 februari 2013 i Globen.

20130101-204433.jpg

20130101-204600.jpg

Enligt NIKE tar dom in dom bästa av dom bästa och även om det kanske inte stämmer helt så är jag ändå otroligt stolt och jag tänker inte låta 2013 bli sämre än 2012, som dock va det bästa året i mitt liv, gör som jag sätt höga mål men rimliga , sätt korta mål, sätt långsiktiga mål, skratta lite mer, tala om för dina vänner va dom betyder lite oftare, träna med omdöme, ät gott, nyttigt och framförallt gör det lilla just du kan för att göra denna värld lite vackrare! Vi ses 2013!

2 reaktioner på ”2012 året som förändrade mitt liv. Del 2”

  1. Hej Andreas! Det är mycket spännande och inspirerande att läsa det skriver och få ta del av dina kunskaper! tyvärr har jag inte haft nöjet och möjlighet att lyssna på nån av dina föreläsningar på länge. Kunde tyvärr inte vara med mina kollegor från Concept på Fitnessfestivalen, annars hade hade jag mer än gärna kommit och lyssnat. Hoppas på en ny möjlighet i framtiden. Allt gott! // AC :)

    1. Hej hej . :)

      Tack för dina ord. Ja det va synd du inte va med på FF, d va grymt kul :) Jag hoppas då du får chansen att komma och lyssna under året då. :) Tack igen för ditt mail och gott nytt år!

Kommentarer inaktiverade.